Axbul направи революция в продажбите на индустриалните помпи

in Услуги by

Фирма „Аксбул” е един от водещите дистрибутори на индустриални помпи в България. Търговецът предлага над 15 вида помпи за промишлени нужди, резервни части и помпено оборудване. Освен с продажба на съоръжения, фирмата предоставя възможност за доставка, сервиз и ремонт на помпи в различните точки на страната. Клиентите получават висококачествено обслужване и достъпни цени на наистина качествените продукти.

В наши дни „Axbul” предлага помпи за пренос на флуиди с различен вискозитет, от които се възползват множество производители на храни, козметика, бои и други подобни. От тези продукти вече се възползваха голяма част от представителите на химическата индустрия, хранително-вкусовата промишленост, текстилната индустрия, фармацевтиката и пивоварните. Това е един наистина забележителен успех, който трябва да стигне до масовите потребители.

Какви продукти предлага Axbul на клиентите?

Освен за трансфера на ниско вискозни и високо вискозни флуиди, индустриалните помпи идват в помощ на предприятията, които имат нужда от постоянен вакуум и/или обезвъздушаване на хладилници, фризери и различни видове климатични инсталации. Други помпени съоръжения пък се справят перфектно при преноса на вещества и течности от варели към по-малки съдове. Представяме ви списък с индустриалните помпи и съоръжения предложени от търговеца:

• Перисталтични помпи;
• Лобни помпи;
• Дозиращи помпи;
• Варелни помпи;
• Вакуум помпи;
• Помпи с гъвкаво работно колело;
• Зъбни помпи;
• Двойномембранни пневматични помпи;
• Центробежни помпи;
• Бутални помпи;
• Ламелни помпи;
• … и други видове!

Всички видове помпи са изработени от най-добрите европейски производители на пазара и идват до крайния клиент със сертификат и гаранция за качество. Аксбул снабдява голяма част от индустриите с вносни помпи и помпени съоръжения, като в същото време предоставя възможност за сервизна помощ и ремонт на горе посочените продукти. Ползвателите получават коректно отношение, фиксирани цени и липса, на каквито и да е скрити такси.

Компании като: SEKO, Techno-matic, Liverani, Petroland и Boyser са само малка част от производителите на продуктите, които могат да се срещнат в складовете на едноименната фирма. Всички тези имена говорят за високото качество на предлаганите съоръжения и резервни части. В официалния фирмен сайт www.axbul.bg ще видите пълната гама стоки.

Защо клиентите избраха Axbul в България?

Огромното разнообразие от видове и модели индустриални помпи е причината фирмата да бъде избрана от по-голямата част потребители. Достъпните цени и интелигентното обслужване също допринасят за революцията в продажбите на помпи у нас. Към всичко това добавяме и деветте топ производители, от които се внасят индустриалните помпи за клиенти от всички краища на страната. От Аксбул се надяват на още по-голям интерес и през 2018 година, за да отбележат ръст на продажбите и да пласират продуктите и услугите си на нови пазари.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*