Привлекателни дами в макси панталони

in Полезно by

Панталонът се оказа практична дреха и за дамите. Подходящ е за работа, за разходка и за спорт. Изисканите модели макси панталони при правилно съчетаване с блуза или туника могат да бъдат и красив вечерен тоалет. За дамите с по-различни от стандарта размери все по-често се изработват подходящи модели облекло. Красавиците с пищни форми спокойно могат да носят макси панталони при условие, че изберат подходящите за фигурата им модели.

Шивашката индустрия непрекъснато обогатява предложенията си, което улеснява дамите в техния избор. Към тези шивашки предприятия има добри дизайнери, които правят всичко възможно да разработят модели, които прикриват визуално излишните килограми. Различните модели позволяват на дамите с проблеми в областта на таза и талията да се чувстват комфортно и да изглеждат стилно. Съветът на дизайнерите е да се избират макси панталони, които стоят добре на фигурата. Моделите не трябва да позволяват поява на видими гънки.

Наред с това е необходимо да се обърне внимание и на материите, от които са направени тези изделия. Дамите с пищни форми е желателно да се откажат от блестящи материи – те зрително добавят излишни килограми. Също така да се избягват тъканите със светли пастелни нюанси, особено с блестящ елемент. Синьо, бяло, розово, лимоново, кремаво – всички тези нюанси визуално увеличават фигурата. Най-добро решение са меките материи, подходящи за костюм, а най-подходящи са нюансите на сиво, тъмно синьо, бордо, кафяво, тъмно зелено.

Правите макси панталони са подходящия модел за красавиците с размер плюс. Желателно е дължината да е до пода като за целта се препоръчат обувки с ток. Така се предава височина и силуета изглежда добре.

Необходимо е да се обърне внимание за комбинирането на облеклото. Красива блуза, съчетана с жилетка с дължина до бедрото е добра комбинация за горната част на облеклото, разбира се, за студените дни. Лятото си има своите предимства – тогава и към избора на макси панталони трябва да се подхожда още по внимателно. Разбира се, да се избягват шарените и прозрачни материи, прекалено късите изделия, защото всичко това разкрива голяма част от тялото, която не винаги искате да покажете.

Сега е много лесно да се снабдите с всякакви макси дрехи, защото те се предлагат както в търговската мрежа, така и в онлайн магазините.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*