И пак проблем – отпушване на канали

in Услуги by

В нашия изследователски център напоследък имаме някакъв проблем с канала. Не знаем със сигурност на какво се дължи това, но определено проблемът е налице, тъй като от време на време започва да се носи във въздуха и особено неприятна миризма. Оказа се, че най-вероятно има някаква сериозна авария и трябва да се вземат спешни за това мерки. Веднага се опитахме сами да отпушим по някакъв начин канала, и то главно сипвайки няколко литъра вряла вода. Но този метод изобщо не се оказа сполучлив.

Впоследствие сложихме сода за хляб и оцет, както бяхме посъветвани от един колега, но и това не даде желаният резултат. Накрая сложихме само вряла вода със сол, един от трите метода за отпушване, който знаехме, но резултатът отново беше нулев. Това което направихме впоследствие е, че се обърнахме към специализирана ВиК фирма за отпушване на канали, която бързо и безпроблемно се отзова на нашия адрес. Всички бяхме изключително впечатлени от екипа майстори на тази фирма, всичките бяха чисти, спретнати, с хубави униформи, но най-добре от всичко беше, че разполагаха с изключително модерна технология, и даже със специална камера за установяване на аварии.

На първо място да отбележим, че за отпушване на канали ни посъветваха да не правим нищо на своя глава, а моментално да се обръщаме към специалисти от фирми за отпушване на канали. Това се налага, тъй като с всяко наше действие бихме могли само да допринесем до тяхното по-голямо запушване. Благодарение на съвременната технология за отпушване на канали проблемът може веднага да се локализира и съответно веднага да се предприеме неговото отстраняване.

Все пак от фирмата за отпушване на канали ни предложиха да направим годишен абонамент, чрез който те поемат всичко в свои ръце и идват редовно да извършват необходимата профилактика, с цел да не се стига наново до такива процедури за почистване на канали.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*