5 причини да се възползвате от бърз кредит

in Услуги by

Не малко хора се страхуват от тегленето на бързи кредити, тъй като са слушали какви ли не истории за измами, скрити такси, огромни лихви и така нататък. Разбира се, такива неща съществуват, но те са по-скоро продукт на анонимни фирми и лихвари, отколкото на добрите компании в бранша, които няма да ви излъжат. В следващите редове даваме пет основателни причини да се възползвате от предложенията за теглене на бързи кредити в България.

1. Трябват ви пари на мига
Ако нямате време да чакате решението на банките, относно това дали кандидатурата ви за кредит ще бъде одобрена или не, то най-доброто решение е да се възползвате от услугите на компаниите за бързи кредити. При тях ще чакате най-много 30 минути, за да разберете ще получите ли нужната ви сума. Най-хубавото е, че получавате парите в офис на компанията или при желание по банковата ви сметка. Всичко става бързо, лесно и най-вече удобно.

2. Искате да кандидатствате за малка сума
Има ли смисъл да теглите 1000 лева от някоя банка, когато са ви необходими само 200. В такъв случаи бързите кредити са едно много добро решение. Тук лихвите са значително по-поносими, което ви дава възможност да изплатите борча си, без да се натоварвате излишно. Имайте предвид, че заема от 200, 300 или 400 лева може да бъде върнат в разстояние на само една работна заплата и не е нужно да минават месеци в изплащане на задължението.

3. Удобни начини за погасяване
Най-добрите компании за бързи кредити предлагат разнообразни начини за погасяване на дълга. Вие можете да изплащате кредита си в офис на небанковата институция или да превеждате парите по банков път. В последно време дори имате опцията да плащате заемите си на касите на EasyPay, а това наистина е голямо удобство, което ще ви спести време.

4. Забравете за лошата ви кредитна история
Много от небанковите институции ще ви отпуснат бърз кредит, независимо от кредитната ви история. Ако преди години сте се бавили с вноските по банките, то това няма да има значение за бързите кредити. Те ще ви предложат гъвкав погасителен план и добри възможности да се справите с изплащането на заема. Това е много добре за всички с лошо кредитно минало.

5. Възможност да изтеглите заем онлайн
В наши дни не се налага да посещавате физически офис за бързи кредити. Последните могат да се заявят онлайн, без да напускате дома си. След като кандидатурата ви бъде прегледана, парите ще постъпят по вашата банкова сметка и вие ще можете да разполагате с тях.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*